ONLINE MARKETING IS MIJN PASSIE.

 AD_INFINITUM DOET DE REST.

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE VOOR GOOGLE SHOPPING.

20% LAGERE KOSTEN.

GEGARANDEERD.

MEER WETEN OVER ONZE GARANTIE?

H O E    H E T   W E R K T

45%

Gemiddelde omzetverhoging in de eerste 3 maanden.

30%

Gemiddelde kostenverlaging (Cost of Sales) in de eerste 3 maanden.

W I E   W E   Z I J N

ad_infinitum google shopping bid management

Ad_Infinitum is een Duits-Nederlands bedrijf dat zich volledig specialiseert op Data Science toepassingen voor online marketing. De Machine Learning and andere Kunstmatige Intelligentie-technieken die we gebruiken, stammen enerzijds uit onze ervaring met real-time trading algoritmes voor financiële markten, en anderzijds uit de biomedische wetenschap (Human Genome Analysis).

Wij zijn geen normaal advertentiebureau, maar werken sinds 3 jaar succesvol als verlengstuk van Online Marketeers die op hun beurt voor Webshops, Advertentiebureau’s of als Freelancer werken. Onze filosofie is, dat het combineren van menselijke creativiteit met kunstmatige intelligentie de beste garantie voor succesvol online marketing is.

E N K E L E   V A N   O N Z E   K L A N T E N

Google Shopping is ons belangrijkste kanaal voor nieuwe klanten. Met enkele miljoenen omzet kunnen we hier gewoon geen risico lopen. Het geeft me een gerust gevoel dat iemand hier voor ons bovenop zit en mij informeert als er iets mis is of als er kansen liggen.

Sonia White, lovelula.com

Qua Google Shopping deden we vroeger alles zelf, maar sinds we met ad_infinitum werken is de omzet echt omhoog geschoten en zijn de kosten dramatisch gedaald. En we besparen vele uren per week! Na bijna 2 jaar kan ik ook zeggen dat ze de performance vasthouden. Het algoritme wordt hoe langer hoe slimmer en kent onze business ondertussen door en door.

Monique Menger, organicwebshop.nl

MEER WETEN OVER ONZE PERFORMANCE-GARANTIE?